Agenda

dec
1
za
Deadline clubblad
dec 1 hele dag
dec
13
do
Sinterkerstduik / 13 december
dec 13 @ 20:30 – 22:00

Duiker, zwemmer, snorkelaar, freediver of onderwater hockeyer het maakt niet uit …. doe gezellig mee aan de SINTERKERST DUIK op donderdagavond 13 december in het zwembad.

Koop een neutraal cadeautje van ca. € 5,- en verpak dit waterdicht met een negatief drijfvermogen. Wij zorgen dat het bovenwater, maar vooral ook onderwater, het zwembad in de sint- en kerstsfeer is gebracht. Verstop je cadeautje onderwater in het zwembad en later mag de persoon die jou cadeautje toegewezen krijgt deze al zwemmend, duikend of snorkelend opzoeken en uitpakken. Na afloop gezellig napraten aan de bar met foute sint- en kerstmuziek en lekkere sint- en kersthapjes. Was je opgedoken cadeautje toch niet zo neutraal? Wie weet heb je dan later op de avond meer geluk. Doe mee met het bekende dobbelsteen en wie weet ga jij dan alsnog met dat leuke pakje van je buurman/buurvrouw naar huis.

Aanmelden via de inschrijflijst op het prikbord.

dec
20
do
Kersthapjes van Miep
dec 20 @ 20:30 – 23:00
jan
1
di
Nieuwjaarsreceptie O.V.H.
jan 1 @ 16:00 – 20:00
jan
23
wo
Bestuursvergadering
jan 23 @ 20:00 – 22:00
feb
8
vr
NOB Lezing: Noordzeekanaal en Pier van IJmuiden
feb 8 @ 20:00 – 22:00

Lodewijk Roelen, lid van Duikteam Murene in Zaandam, duikt al vele jaren en met een nieuwsgierige blik voor onderwaterbiologie. Daardoor is hij ook steeds op zoek naar ongewone zaken en bijzonder leven en gedrag. Deze zaken maken dat hij regelmatig onderwater te vinden is bij de Noordpier van IJmuiden en het Noordzeekanaal, naast tripjes op de Noordzee en de reguliere bezoekjes aan Zeeland en de zoetwaterplassen rond Amsterdam. Tevens is hij actief betrokken bij Oosterschelde Boven Water en de Biologische Werkgroep van de NOB. In deze presentatie wil Lodewijk laten zien wat er bijzonder is aan het onderwaterleven op deze ongebruikelijke  locaties met brak en zout water.

feb
16
za
Deadline clubblad
feb 16 hele dag
Discovery Dive
feb 16 hele dag
mrt
1
vr
Deadline clubblad
mrt 1 hele dag
mrt
13
wo
Bestuursvergadering
mrt 13 @ 20:00 – 22:00