Agenda

mrt
15
vr
NOB Lezing: Taxonomie en determineren
mrt 15 @ 20:00 – 22:00

Welke diersoort heb ik tijdens mijn duik gevonden? Waar vind ik die ene diersoort die ik nog zo graag wil zien? Dit zijn vragen die veel duikers regelmatig zullen hebben. Of je nou duikt in Nederland of in het buitenland, in zoet water of in zout water, het maakt niet uit. Als je geïnteresseerd bent in het leven onderwater, dan is het goed iets te weten over taxonomie, maar ook over determineren van soorten.

Tijdens hun lezing vertellen Floor Driessen en Martijn Spierenburg je meer over de biologie onderwater. Hoe, waar en wanneer kun je bepaalde diersoorten vinden. Of hoe bepaal je de naam van een diersoort die je hebt gezien? Aan de hand van vele voorbeelden zal antwoord gegeven worden op dit soort vragen en wordt de basis bijgebracht over het determineren (op naam brengen) van soorten.

mrt
29
vr
Algemene Ledenvergadering OVH
mrt 29 @ 20:30 – 22:30
apr
22
ma
Discovery Dive
apr 22 hele dag
apr
24
wo
Bestuursvergadering
apr 24 @ 20:00 – 22:00
mei
5
zo
Clubhuis gesloten
mei 5 hele dag
mei
12
zo
Discovery Dive
mei 12 hele dag
mei
22
wo
Bestuursvergadering
mei 22 @ 20:00 – 22:00
mei
29
wo
Hemelkamp 2019
mei 29 – jun 2 hele dag
mei
30
do
Clubhuis gesloten
mei 30 hele dag
jun
1
za
Familiedag in Zeeland
jun 1 hele dag

Het komt er weer aan… de OVH familiedag!

In 2017 hield OVH de eerste OVH familiedag i.v.m. het 50-jarig bestaan van de vereniging. Mede door (of ondanks) het weer, was dat een geslaagd evenement. Het bestuur heeft daarom besloten dat er elke twee jaar een familiedag georganiseerd kan worden. Dus dat gaan we dit jaar weer doen!

Reserveer daarom zaterdagmiddag 1 juni 2019 in je agenda voor de OVH familiedag 2019!

Net als de eerste keer, is de familiedag in Zeeland, tijdens het Hemelkamp. In de ochtend is er gewoon ruimte voor een duik, in de avond is er de bekende, gezellige en heerlijke barbecue. Die activiteiten staan echter los van de familiedag.

De organisatie van de familiedag bestaat weer uit Alex, Wouter v D en Mariska, maar is dit jaar aangevuld met Lisa en Robert Groot. De activiteit zal zowel voor duikers als niet-duikers zijn en is voor jong en oud.

Meer informatie volgt later, maar zorg dat je er (weer) bij bent!