Discovery Dive 13 april 2020

Beste leden OVH,

Op paasmaandag 13 april, wordt de eerste Discovery Dive OVH van 2020 op de duikstek Blijkpolder gehouden. Ik mag deze Discovery Dive voor ons gaan organiseren in het kader van mijn 3* NOB-duikopleiding.

Op deze dag gaan wij duiken op de Blijkpolder. Ook willen wij deze eerste duik van 2020 feestelijk aankleden met o.a. tent, muziek, broodje hamburger*, soep, koffie, thee, drinken et cetera.

Jullie zijn bij dezen van harte uitgenodigd om te komen. Duiken is echter niet verplicht dus ook voor de gezelligheid mag je je aanmelden! Graag wel tijdig jouw naam op de lijst in het clubhuis bijschrijven of mij een (app/sms) -bericht sturen aub. Dit in verband met de verdere voorbereidingen c.q. inkopen enzovoort.

Hieronder de relevante (duik-)informatie;

Locatie:          Blijkpolder
                        Kooikerboog 1, 1394 ND
                        Nederhorst den Berg

Graag omstreeks 11.30 uur op de locatie aanwezig zijn aub. De briefing vindt stip om 12.00 uur plaats! De Blijkpolder is ongeveer 40km (35minuten) vanaf het OVH-clubhuis.

Voldoende parkeerplaatsen – 200mtr vanaf de parkeerplaats – Vrij toegang – Trap/kantduik – Zicht 2-8mtr – Diepte 8mtr – Bodem is van veen, zand

 Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je toch vragen of suggesties/opmerkingen hebben, of mij met de organisatie hiervan willen helpen, dan hoor ik dat graag!

Met sportieve duik groet,
Ken Ristimaki

 *etenswensen bv vegetarische burgers, is in overleg mogelijk!

 Spelregels:

  • De duik is in clubverband, dus zorg voor een geldig bewijs van medische goedkeuring i.v.m. aansprakelijkheid!
  • Er wordt gezorgd voor alle voorzieningen en maatregelen die genoemd staat in de richtlijnen Veilig Duiken van de NOB.
  • Er gaan géén duikers het water in vòòrdat de briefing gegeven is!