• Duiken en opleidingen

  Onderwatersport Vereniging Haarlem organiseert NOB duikopleidingen tot en met het 4-sters brevet (NOB/CMAS) en geeft specialisatie opleidingen zoals driftduiken, droogpakduiken, onderwaterfotografie, wrakduiken en nog veel meer.

  Bekijk de subpagina's met meer informatie over onze duikopleidingen.

  1. 1* NOB duikopleiding
  2. 2* NOB duikopleiding
  3. 3* NOB duikopleiding
  4. Specialties

  Voordelen van een duikopleiding bij OVH! 

  Bij Onderwatersport Vereniging Haarlem kun je met onze uitstekende begeleiding in een paar maanden je duikbrevet halen!

  Zo ontvang je voor je lidmaatschap ook nog een hoop leuke voordelen: toegang tot het zwembad en ons gezellige clubhuis tijdens verenigingsuren, deelname aan de conditietraining en natuurlijk de clubevenementen!
  Ook biedt het lidmaatschap van de NOB je diverse voordelen: je ontvangt een welkomstmail met aanbiedingen, je krijgt korting op duikgerelateerde producten, je bent collectief verzekerd bij ongevallen en aansprakelijkheid én je ontvangt 6x per jaar het glossy magazine Onderwatersport thuis op de mat.

  Hieronder een overzicht van de mogelijke opleidingen binnen de NOB die je kunt volgen. Wij bieden binnen OVH de 1 tot 3 sters aan en een aantal specialties. Zie voor extra informatie de betreffende paginas.

  duikopleiding

   

 • Spelregels opleidingen

  • Meerijden: Indien je wenst mee te rijden met een instructeur naar een duikstek, omdat je zelf geen vervoer hebt, dan zijn de kosten € 10,00 per retour voor duikstek in onze regio. Voor verdere duikstekken gelden hogere tarieven.
  • Materiaalkeuringen zijn periodiek mogelijk via OVH.
  • Medische keuringen op eigen gelegenheid.
  • Iedere deelnemer moet beschikken over een geldig bewijs van medische goedkeuring, deze kosten vallen niet binnen een pakket.
  • Alle personen die tekenen voor deelname aan een opleidingen, tekenen tevens een gebruikersovereenkomst voor het duikmateriaal van OVH.