Duikopleidingen

Onderwatersport Vereniging Haarlem organiseert NOB duikopleidingen tot en met het 4-sters brevet (NOB/CMAS) en geeft specialisatie opleidingen zoals driftduiken, droogpakduiken, onderwaterfotografie, wrakduiken en nog veel meer.

Bekijk de subpagina’s met meer informatie over onze duikopleidingen.

Voordelen van een duikopleiding bij OVH!
Bij Onderwatersport Vereniging Haarlem kun je in vier maanden je duikbrevet halen!
Zo ontvang je voor je lidmaatschap ook nog een hoop leuke voordelen: toegang tot het zwembad en ons gezellige clubhuis tijdens verenigingsuren, deelname aan de conditietraining en natuurlijk de clubevenementen! Ook biedt het lidmaatschap van de NOB je diverse voordelen: je ontvangt een welkomstmail met aanbiedingen, je krijgt korting op duikgerelateerde producten, je bent collectief verzekert bij ongevallen en aansprakelijkheid én je ontvangt 6x per jaar het glossy magazine Onderwatersport thuis op de mat.

Bijbehorende trainingen
Iedere donderdagavond is er vanaf 20.30 uur in het Boerhaavebad voor iedereen een half uur conditietraining. Deze conditietraining maakt voor het 1* brevet onderdeel uit van de opleiding. Hierna volgt tot 22:00 uur de zwembadopleiding voor het 1* brevet.

De contactgegevens van onze instructeurs staan vermeld in ons clubblad en zijn via [email protected] op aanvraag verkrijgbaar.