• Introductieduik

  Nieuwsgierig naar duiken of vraag je jezelf af of duiken wel iets voor je is en wil je dat eerst ervaren? Maak dan een introductieduik om kennis te maken met deze geweldige sport.

  Voor wie?

  Voor iedereen die zwemvaardig is en bijvoorbeeld ervaring heeft met snorkelen en benieuwd is naar de duiksport, maar natuurlijk ook naar de onderwaterwereld!

  Wat gaan we doen?

  We beginnen de avond met een duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en waar we op moeten gaan letten. Hierna gaan we naar de waterkant en bouwen we onze duiksetjes op. Alles gaat natuurlijk stap voor stap. Het belangrijkste is dat jij weet wat je moet en dadelijk onder water kan ademhalen. Hoe fantastisch is dat! Alles natuurlijk onder begeleiding van gebrevetteerde en ervaren instructeurs.

  Prijs: € 15,- per persoon inclusief materiaal gebruik
  De introductieduik duurt vanaf 21:00 uur tot 22:00 uur.
  Neem je zwemkleding en slippers mee en wij zorgen voor de rest.
  Het bedrag is alleen te betalen per pin in ons clubhuis.
  Wij zetten dit in voor onderhoud en aanschaf van onze materialen.

  Aanmelden:
  Op de donderdagavond zijn er introductieduiken mogelijk, maar we maken graag een afspraak met je. Neem contact met ons op en we zorgen dat je bij ons terecht kunt.

  Daarna nog meer zin gekregen om te duiken? Kijk eens bij de Duikopleidingen op onze website en schrijf je in voor een 1* opleiding van de NOB.