Nieuwsbericht O.V.H. 1 november

Beste leden van O.V.H.

Hierbij sturen wij jullie een volgende nieuwsbrief met deze punten:

 1. Open Huis 11 november
 2. Wakzwemmen 15 en 18 november
 3. Duikprogramma november
 4. Bubbelen 14 en 28 november
 5. Perslucht vullen
 6. Update bestuursteam
 7. Wijzigingen coronaregels

Met sportieve groet,
Bestuur OVH

 1. Open Huis 11 november

Op donderdagavond is ons Open Huis. Er is gewoon training van 20.30 tot 21.00 uur. Tussen 21.00 en 22.00 gebruiken we het halve wedstrijdbad voor de introductieduiken, dus in baan 1 t/m 3 kan ook gewoon banen gezwommen worden. Ons publiek voor het Open Huis ontvangen wij vanaf 20.00 uur met het instructeursteam. De geïnteresseerden krijgen in ons clubhuis uitleg over onze vereniging en de introduik onder het genot van een kop koffie of thee. Na het zwembadprogramma sluiten we met elkaar af in het clubhuis.

 1. Wakzwemmen 15 en 18 november

Voor de Winterles Schoolzwemmen zijn wij gevraagd om op maandag 15 en donderdag 18 november met drie duikers per dagdeel de lessen te begeleiden. We hebben nog niet voldoende animo om ervoor te zorgen dat de lessen kunnen doorgaan. Meld je snel aan met je naam; de lijst hangt op het bord in het clubhuis.

 1. Duikprogramma november

Donderdag 4 november
Clubduik Haarlemmermeerse Bos
19.00u aanwezig, aanmelden is niet nodig

Zondag 7 november Discovery Dives: geannuleerd wegens te weinig animo.
We bieden het graag in het voorjaar nog eens aan!

Donderdag 18 november
Clubduik Twiske Paviljoen
19.00u aanwezig, aanmelden is niet nodig

Donderdag 25 november
Zwembadworkshop met herhalen skills uit de 1* en 2* duikopleiding.
Geschikt voor alle duikende OVH-leden!
20.30u aanwezig, duikspullen via vulruimte vervoeren
20.45u briefing en 21.00u te water
Vooraf aanmelden is niet nodig

 1. Bubbelen 14 en 28 november

Wij bubbelen tegenwoordig twee keer per maand. Dat houdt in dat wij naast ons normale programma op deze twee zondagen óók het warme bad tot onze beschikking hebben. In november is dat op 14 en 28 november.

 1. Perslucht vullen

Het perslucht vullen blijft staan van 19.30 tot 20.00 uur op elke woensdagavond. Je kunt je fles aanbieden bij het hek en vervolgens neem je afstand of wacht in je auto. Voorkom groepsvorming! Na 20.00 uur worden er geen nieuwe flessen meer aangenomen, alleen de dan nog aanwezige flessen worden gevuld.

 1. Update bestuursteam

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering heeft Patricia van Mourik aangegeven op de volgende ALV van maart 2022 niet herkiesbaar te zijn in haar functies voor het secretariaat, ledenadministratie en de promotie van onze vereniging.

Ook zal Sijtze Visser op dat moment halverwege zijn huidige termijn afscheid nemen als Commissaris Materialen wegens een verhuizing.

We zijn als bestuur daarom natuurlijk op zoek naar vervanging! Heb je interesse, dan vernemen wij dat graag! 

 1. Wijziging coronaregels

Na de persconferenties duurt het altijd enkele dagen voordat alle nieuwe protocollen uitgewerkt zijn. Het coronateam van OVH zal deze week daarna dan ook weer zo snel mogelijk de aanscherping van maatregelen bekijken en waar nodig implementeren. Onze vraag is om onze berichtgeving hierover af te wachten, in plaats van onze bestuursleden privé te gaan appen of mailen. Er wordt aan gewerkt en iedere vrijwilliger ontvangt op tijd alle benodigde informatie. Dank voor jullie geduld én voor jullie inzet om onze vereniging steeds veilig open te kunnen stellen.