Nieuwsbericht O.V.H.

Beste leden van OVH,

Tijdens het bestuursoverleg van 22 september is de opening van het clubhuis besproken.
Ook is het nieuwe corona protocol in de maak, gezien het even wachten was op de protocollen van zwembad en horeca. Daarnaast heeft de barcommissie nog even wat meer tijd nodig voor alle voorbereidingen. De opening van het clubhuis is daarom verplaatst naar zondag 3 oktober.

Volgende week ontvangen jullie de vernieuwde informatie over de coronamaatregelen per 3 oktober 2021. We zijn op de achtergrond druk bezig om voor te bereiden en we kijken er naar uit om jullie weer aan de bar te mogen ontmoeten!

Wijzigingen maatregelen zwembad
Per 26 september vervalt in elk geval de 1,5 meter plicht tot afstand, wat overgaat in een advies. Geef elkaar de ruimte! Ook worden er rond het zwembadwater geen beperkende looproutes meer gehouden. De grote kleedkamers gaan gewoon open, hoewel het je vrij staat om een kleedcabine te blijven gebruiken. De lijnen blijven in het water voor het banenzwemmen. Douches zijn gewoon in gebruik. Bestickering blijft ook nog even aanwezig, voor het geval er toch weer beperkingen komen.

Bubbelen 26 september
Elke tweede en vierde zondag van de maand is er bubbelen!
Aanstaande zondag 26 september is het recreatiebad dus óók geopend van 09.00 tot 10.00 uur.

Hierbij wel het verzoek om op de niet geplande zondagen het warme bad ook niet te gebruiken. Naast dat er dan geen toezicht is ingedeeld, krijgen wij anders ook extra rekeningen van de SRO gepresenteerd!

Zwembadworkshop Vinslagen
Donderdag 30 september
20.30u aanwezig, duikspullen via vulruimte vervoeren
20.45u briefing en 21.00u te water
Vooraf aanmelden is niet nodig

• Je bent als duiklid van harte welkom hieraan deel te nemen!!
De “gewone” vinslag vanuit de heupen kennen we allemaal wel. Maar soms heeft die vinslag wel een nadeel … want oeps opeens is die mooie snoek door al dat stof niet meer te zien. En helemaal vervelend als jij diegene bent die het stof veroorzaakt heeft. Deze workshop leer je hoe je een frogkick kunt maken. Het is een andere vinslag waarbij je (als het goed is) veel minder stof opdwarrelt. Daarnaast gaan we ook oefenen met de flutterkick. Ook een slag waarbij je minder stof maakt maar wel veel vaart kan maken.

Met sportieve groet,
Bestuur OVH
[email protected]