Nieuwsbericht OVH 15 juli

Beste leden van OVH,

Na wekenlang een tijd van beproevingen, zijn de versoepelingen van maatregelen inmiddels gestart. Dit heeft ook invloed op het geldende protocol van de SRO en hoe het zwemmen in zijn werk gaat. OVH ontvangt binnenkort de nieuwste versie en zal de uitkomsten zo spoedig mogelijk met jullie delen.

Het bestuur wil dan graag samen met een aantal leden de uitwerking hiervan oppakken, zodat we naar de opening van het zwembadgedeelte kunnen toewerken. Noem het het “Corona Coördinatieteam”. Waar moet er allemaal aan gedacht worden? Welke taken ontstaan hieruit en waarvoor hebben wij hulp nodig? Daarna zullen er veel taken door leden ingevuld moeten worden, die we gaan coördineren met coördinatieteam. We hebben dan dus veel inzet nodig, met elkaar, om ervoor te zorgen dat we ons baantje kunnen zwemmen en misschien zelfs een drankje kunnen doen? Zou het clubhuis ook (beperkt) open kunnen? Ook moet de haalbaarheid van beiden eerst getoetst worden.

Denk er alvast over na. Wat kan jij doen voor OVH? Zodra we het vernieuwde protocol binnen hebben én alles opnieuw in kaart hebben gebracht, versturen wij een nieuw bericht waarin we om je bijdrage vragen.

FAQ Corona pagina
Om alle protocollen en informatie bij elkaar te houden hebben wij een FAQ Corona pagina ontwikkeld op de OVH-website. Je kunt deze pagina bekijken via: https://www.duikinovh.nl/faq-corona/

Algemene Ledenvergadering
De algemene ledenvergadering van OVH zal alsnog plaatsvinden op vrijdag 2 oktober 2020. Tijdstip en locatie volgen.
>>> Heb je een suggestie voor een locatie waar ongeveer 70 personen in kunnen mét 1,5 meter afstand tot elkaar? Stuur ons een berichtje op [email protected]

Vulservice
De vulservice is iedere woensdag van 20.00 tot 21.00 beschikbaar voor de leden van O.V.H. Met dank aan de vulmeesters: Rob, Ron, Ron, Peter, Cees, Willem, Almar, Menno en Kees!

Spelregels:

  • Alleen gekeurde flessen aanbieden
  • Flessen afgeven bij het hek
  • Alleen de vulmeester mag de compressorruimte betreden
  • De vulmeester vult de fles
  • Kom op tijd
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar

Vragen?
Schroom echter niet om ons te contacteren als je een vraag, hulp of ideeën hebt. We zijn een vereniging en we staan graag met elkaar voor jullie klaar!

Met sportieve groet,
Uw bestuur
Wouter, Peter, Patricia, Pauline, Marcel, Sijtze, Hans, Frank en Jeroen.