Nieuwsberichten O.V.H.

Beste leden,

Hierbij de laatste update met nieuwsberichten vanuit Onderwatersport Vereniging Haarlem. Op de achtergrond zijn alle geldende coronaprotocollen uitgewerkt tot het nieuwe ‘OVH protocol’. Deze is geaccordeerd door het bestuur en vanuit deze basis trachten wij met jullie de vereniging weer op te starten. In het begin zal het in het bad nog even wennen zijn, want er gelden nog steeds maatregelen, maar we kijken het positief tegemoet dat we in elk geval open kunnen. Binnenkort sturen wij jullie meer informatie over de openstelling en de richtlijnen. Hieronder in elk geval enkele updates voor nu.

Met sportieve groet,
Bestuur OVH.


1. Streefdatum opening
Na diverse aanmeldingen voor het houden van toezicht zijn we op de achtergrond deze planningen nu compleet aan het maken. Zodra dit rond is en echt alles klaar is, ontvangen jullie bevestiging van openstelling. De streefdatum is vooralsnog om te starten vanaf donderdag 24 september 2020 met onze openingstijden en programma op de donderdagen en zondagen.

2. Registratie bij de deur
Na de bevestiging van openstelling ontvangt ook ieder lid informatie over de corona maatregelen die nog gelden in het Boerhaavebad. Maar één daarvan lichten we alvast kort toe, omdat we hier nog hulp nodig hebben!

Bij de ingang komt een lijst te liggen waarop iedere zwemmer zijn naam moet noteren. We kunnen dan altijd traceren wie er wanneer binnen was, mochten wij corona-meldingen binnen krijgen. We hebben nog mensen nodig om bij de registratie plaats te nemen (achter plexiglas en statafel) op donderdagavond en zondagochtend. Met als reden dat we het clubhuis niet onbeheerd open willen laten staan. Ook moet er iemand staan om eventuele vragen bij binnenkomst te beantwoorden. Ook zijn er wellicht wat aanwijzingen nodig over de looproute en we willen de zwemmers kunnen wijzen op de gezondheidscheck. Tussendoor pak je een bak koffie en voor je het weet is de tijd om. We hopen uiteraard dat dit niet voor hele lange tijd nodig is, maar gezien de geldende protocollen ontkomen we er nu niet aan dit goed in te regelen met elkaar. 
Meld je vandaag nog aan op [email protected] voor de donderdag of de zondag, dan kunnen we dit direct meenemen in de planningen. 

3. Clubhuis gesloten
In verband met de nog steeds zeer beperkte mogelijkheden blijft het clubhuis helaas tot nader bericht gesloten. 

4. Clubblad
De nieuwe editie van ons prachtige clubblad is klaar! Elja heeft samen met Kitty gezorgd voor de vormgeving van een prachtig nummer, welke samen met Almar verwerkt is richting de drukker. Dank voor jullie inzendingen! Binnenkort valt de nieuwe editie op je mat! Wil je het blad liever digitaal ontvangen? Mail dit dan door naar [email protected] en we passen het aan voor het volgende nummer.

5. FAQ Corona
Bekijk alle veelgestelde vragen over de corona situatie op de OVH website: https://www.duikinovh.nl/faq-corona/


Vragen? [email protected]