O.V.H. Bestuursbericht

Betreft: OVH bestuursbericht

Beste leden van OVH,

Het is momenteel voor iedereen een onwerkelijke tijd met veel beproevingen. Als bestuur vinden ook wij het ontzettend jammer dat we niet met elkaar kunnen bijpraten aan de bar na het zwemmen. Ook de jaarlijkse evenementen die geen doorgang kunnen vinden is natuurlijk niet gezellig. In de Corona-situatie stellen wij ieders gezondheid en veiligheid voorop. In de afgelopen weken is het bestuur uitvoerig bezig geweest met alle maatregelen en protocollen. Die leiden helaas tot minder populaire beslissingen. Wel willen we duidelijk maken dat wij ons juist inzetten voor jullie.

Of we wel of niet kunnen gaan zwemmen in het Boerhaavebad is door ons uitvoerig onderzocht. Het is zo immens veel informatie, dat de besluitvorming is samengevat. Door de omvang van de beperkende maatregelen kan het zwemmen maar met kleine groepen binnen strikte afspraken plaatsvinden. Daarvoor zijn heel veel vrijwilligers nodig. Van toiletpoetser tot schoonmakers van hokjes en uitgebreid toezicht tot een hoofdverantwoordelijke per avond. Deurbeleid, inschrijfmodules en checklijsten. Volgens onze schatting is een team van ca. 20 vrijwilligers nodig. Daarnaast is er op dit moment geen gezelligheid mogelijk, geen praatje en ook geen drankje na. Liever geen toiletgang, thuis al je zwemkleding aan, niet douchen, niet inhalen in de baan en gesorteerd op zwemsnelheid het water in. Zodra we wel weer gezellige en goede mogelijkheden zien, stellen wij jullie direct op de hoogte.

FAQ Corona pagina
Om alle protocollen en informatie bij elkaar te houden hebben wij een FAQ Corona pagina ontwikkeld op de OVH-website. Je kunt deze pagina bekijken via: https://www.duikinovh.nl/faq-corona/

Schroom echter niet om ons te contacteren als je een vraag, hulp of ideeën hebt. We zijn een vereniging en we staan graag met elkaar voor jullie klaar!

Met sportieve groet,
Uw bestuur
Wouter, Peter, Patricia, Pauline, Marcel, Dennis, Sijtze, Hans, Frank en Jeroen.