Organisatie Discovery Dive 7 juli

De Discovery Dive op zondag 7 juli zoekt een organisator! Heb je een leuke duikstek in gedachten en wil je graag een duik organiseren? Daar zijn we blij mee. Je verzorgt informatie over de duikstek, samen met een 2* duikinstructeur. Samen bepaal je ook of de stek geschikt is en houdt je samen een briefing aan de waterkant. Je kan wat koffie/thee en broodjes verzorgen tegen een vergoeding van maximaal € 40,00 per Discovery Dive. Ook zorg dat er tenminste een 3* gebrevetteerde duiker de oppervlaktecoördinator is inclusief AED, zuurstofkoffer, EHBO-tas, duikvlag, check-de-stek- en duiklijsten. Het hoeft dus niet te betekenen dat jij niet kan duiken, als je alles erom heen maar geregeld hebt! 

>>> We zoeken een organisator en een duikstek van ongeveer maximaal 1 uur rijden vanaf de club. Iets in gedachten voor zondag 7 juli??? Laat het Patricia of Dennis even weten.

* We duiken volgens de richtlijnen Veilig Duiken! *https://onderwatersport.org/wp-content/uploads/2017/11/E12-Richtlijnen-voor-Veilig-Duiken-2011.pdf