OVH zoekt bestuursleden!

Voorzitter
Het bestuur van O.V.H. is op zoek naar een nieuwe kandidaat voor de functie van voorzitter. De ALV vindt plaats op 27 maart 2020 en we vinden het belangrijk als de opvolg(st)er nog even kan meedraaien voor een soepele overname van Wouter! Ben jij aanwezig, aanspreekbaar, breng jij mensen bij elkaar, heb je kennis van OVH en de NOB, ben je in staat om vergaderingen te leiden en streef je ook naar een fijne lange toekomst voor onze gezellige en sportieve club? Neem dan contact op met Hans Stolvoort en Patricia van Mourik en ze gaan graag met je in gesprek.

Evenementencoördinator
De coördinator van de evenementen werkt nauw samen met leden om de clubevenementen soepeltjes te laten verlopen. Je bent de schakel tussen de leden en het bestuur en zorgt dat alles volgens afspraak verloopt. Je hebt oog voor veiligheid en je bent een enthousiaste organisator, die het overzicht kan bewaren. Met jouw inzet en goede planningen helpt iedereen graag een handje mee in de organisatie van onze OVH evenementen, waaronder de BBQ, Mosselavond en Hemelkamp! Hans Stolvoort en Patricia van Mourik gaan graag met je in gesprek voor de mogelijkheden.

Aanmeldingen: stuur ons een berichtje op [email protected] of spreek ons aan op de club! We lichten dan graag de mogelijkheden toe.