Update 18 mei

Beste leden van O.V.H.,

Het zwembadprotocol is gepubliceerd en per 19 mei gaan de zwembaden open. Echter zijn de mogelijkheden voor onze vereniging in deze stap nog zeer beperkt. Net als vorig jaar, hebben we daarom besloten in deze fase niet te openen. Wél gaan we vanaf deze week starten met alle voorbereidingen om met de volgende stap open te gaan. We kunnen immers niet wachten om jullie weer te zien! Die volgende stap in het openingsplan staat gepland voor 9 juni en biedt ons meer mogelijkheden. Of dat doorgaat horen we rond 1 juni van de overheid en we zullen jullie dan uiteraard informeren.

Roosters maken
Binnenkort nemen de roostermakers weer contact op met de vrijwilligers die zich ook vorig jaar hebben ingezet voor toezicht en registratie. Zij zullen er samen met jullie voor zorgen dat het rooster klaar ligt per 9 juni. Mocht je nog niet op de lijsten staan, maar wil je dit jaar ook graag helpen? Stuur ons dan een mailtje op [email protected] en of je wilt helpen op de donderdagavond of de zondagochtend

Rode T-shirts
Voor de toezichthouders die met regelmaat deze rol op zich nemen zijn er nog een aantal rode polo shirts beschikbaar. Ook hangen er oranje hesjes aan de kapstok, die je dus draagt als je geen rood shirt hebt. Mocht je graag een rood polo shirt dragen, stuur dan even je maat naar [email protected] dan kijken we of die maat beschikbaar is.

Coronateam
Tijdens elke openstelling zal iemand uit het coronateam aanwezig zijn en zorg dragen voor opening en sluiting. Ook zijn zij het aanspreekpunt voor de aanwezige vrijwilligers, SRO, gemeente en handhaving, zodat we alles samen in goede banen kunnen leiden. Het coronateam bestaat het komende seizoen uit: Marcel, Pauline, Peter en Patricia.

We hopen jullie rond 9 juni weer in het bad te kunnen begroeten en sturen daar begin juni meer informatie over toe!

Met sportieve groet,
Bestuur OVH
[email protected]