Update 18 november

Beste leden van O.V.H.,

Goed nieuws! Het Boerhaavebad gaat weer open per donderdag 19 november. O.V.H. kan weer terecht met het schema wat wij hadden sinds 14 oktober. Dat houdt in geen teamsporten: dus géén onderwaterhockey, maar wel conditietraining en banen zwemmen. Er geldt een maximum van 30 zwemmers per bad, dat is inclusief kinderen. Gebruik dus allemaal 1 bankje per persoon met omkleden en deel deze niet met iemand uit jouw huishouden. 

FAQ Pagina: Het programma, onze openingstijden en antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op: https://www.duikinovh.nl/faq-corona/
Dus ook al heb je geen vragen, lees de pagina eens door zodat je goed voorbereid bent!

Mondkapjes: Binnen het gehele zwembad is de norm dat iedereen een mondkapje draagt. We willen de toezichthouders en corona verantwoordelijken vragen om de ook gehele tijd een mondkapje te dragen in hun voorbeeldfunctie. De zwemmers en trainers dragen ook een mondkapje bij binnenkomst, maar mogen die tijdens de sport afzetten. Na de sport zet je weer een mondkapje op. De persoon die de registratie doet mag het mondkapje achter het plexiglas wel afzetten, mits hij/zij daar alleen zit.

Roosters: We gaan met de roosters voor de toezicht en de corona verantwoordelijken gewoon verder zoals ze stonden gepland. Er is per groep (donderdag en zondag) een Whatsapp groep voor urgente zaken of als je moet ruilen. De corona verantwoordelijken lezen ook mee, zodat ze weten wie dienst heeft. 

Registratie: S.v.p. bij de registratie ook de aanwezige toezichthouders én naam van de persoon van de registratie én de corona verantwoordelijken vermelden. De lijst is niet alleen voor het tellen van het aantal zwemmers, maar ook om bij te houden wie er aanwezig waren i.v.m. mogelijk bron- en contactonderzoek bij gevallen van besmetting. De lijsten worden daarna digitaal verwerkt, dus graag terug in de map stoppen. 

Vulservice: deze blijft doorgaan op woensdagavond van 20.00 tot 20:30 uur. Fles aanbieden bij het hek en neem vervolgens afstand of wacht even in je auto. Voorkom groepsvorming! Na 20.30 uur worden er geen nieuwe flessen aangenomen. Alleen de dan nog aanwezige flessen worden gevuld. Als er om 20.30 in de winterperiode geen aanloop meer is, gaan de vulmeesters weer richting huis. 

Schoonmaak: Sinds augustus zijn we op zoek naar iemand die op vrijdag wat schoonmaak wilt doen. Nu wegens corona beperkt het zich tot de gezamenlijke toiletten, de centrale hal, het afnemen van deuren en oppervlaktes bij OVH, zoals de registratietafel, keukenblad, barblad. Ook is het mogelijk dit in een duo te doen, zodat je om de week aan de beurt bent. Help je mee? Mail ons op [email protected]

Met sportieve groet,
Bestuur OVH