Update 24 april

Beste leden van OVH,

Hierbij de nieuwe update n.a.v. de persconferentie op 21 april jl. De Onderwatersport Vereniging Haarlem volgt de adviezen van het RIVM en de NOC*NSF op, welke ook door de Nederlandse Onderwatersport Bond gevolgd worden.

Verdere informatie bij de NOB kunnen jullie vinden op: https://onderwatersport.org/nob-volgt-ontwikkelingen-rondom-het-coronavirus/

Datums gesloten
Tot 19 mei zijn alle zwemmogelijkheden, trainingen en lessen afgelast, ook is het clubhuis tot die datum gesloten. (Als dit verlengd wordt, brengen wij jullie daarvan op de hoogte).

Tot 1 september vinden er geen evenementen plaats.

Algemene Ledenvergadering
De alternatieve datum voor de Algemene Ledenvergadering is alsnog gesteld op vrijdag 26 juni 2020 OF vrijdag 11 september 2020. Pas als één van deze datums definitief wordt, krijgen de stemgerechtigde leden een nieuwe uitnodiging.

Clubblad
De deadline voor het volgende clubblad is 1 juni 2020. We laten het uitgeven van dit nummer gewoon doorgaan! Dus heb je nog iets op de plank liggen of misschien heb je nog een fantastisch reisverhaal om te delen? Stuur je stukje met tekst en foto’s op naar [email protected]

Tijdelijke vervanging
We zijn op zoek naar een tijdelijke vervanger voor Almar. Wegens gezinsuitbreiding zal hij het nummer van september 2020, december 2020 en maart 2021 niet maken. Natuurlijk feliciteren wij zijn gezin van harte! Kun jij overweg met Adobe InDesign, heb je een beetje grafisch inzicht en kan je overweg met de ingeslagen stijl van ons clubblad? Of ken je iemand (hetzij buiten OVH) die hierin iets kan betekenen? Laat het Patricia of Almar even weten. En weet dat je er niet alleen voor staat. Kitty is er voor het screenen en aanleveren van alle ingestuurde stukjes. We horen graag van jullie!

Vragen
Heb je vragen? Schroom niet om ons te benaderen. We zijn allemaal gewoon per e-mail te bereiken. Je vindt de contactgegevens op de eerste pagina van het clubblad. 

Stay safe allemaal!

Met sportieve groet,
Uw bestuur