Update 27 mei

Beste leden van OVH,

Hierbij sturen wij jullie de informatie die wij tot en met donderdag 27 mei 2020 verzameld hebben en op basis waarvan wij als bestuur de volgende besluiten hebben genomen.

  • Recreatief duiken vindt plaats op eigen gelegenheid en zoals altijd buiten verantwoording van OVH om. Zorg dat je vult bij een station waar de maatregelen in acht worden genomen.
  • Het is voor een recreatieve duik momenteel niet mogelijk je fles te vullen bij OVH, gezien de uitgebreide ontsmettingsmaatregelen. Het vulstation is tot nader bericht gesloten voor leden.
  • Alléén de instructeurs mogen, met inachtneming van alle geldende hygiëne protocollen, vullen voor henzelf en de cursisten van de lopende duikopleidingen en onder leiding van de Opleidingscommissie.
  • Het clubhuis blijft gesloten tot 1 september.
  • Na uitgebreid onderzoek en overleg met SRO en het OVH-bestuur hebben wij besloten voorlopig geen gebruik te maken van het zwembad.

Geen zwembad gebruik

De SRO heeft ons onlangs voorzien van het op maat gemaakte protocol voor het Boerhaavebad. Het bestuur van OVH heeft deze uitvoerig doorgenomen. Ook is het dagelijks bestuur op de locatie geweest om alle maatregelen met eigen ogen te zien en de uitgezette routing te volgen. We hebben hiermee ervaren dat het alléén mogelijk is om banen te zwemmen op een specifieke wijze en ook nog eens onder zeer strikte voorwaarden. Deze regels zijn voor onze vereniging helaas niet uitvoerbaar en daarom is het momenteel nog niet mogelijk om deze zwemservice aan jullie te bieden.

Zodra de maatregelen worden versoepeld zal het bestuur de mogelijkheden opnieuw bekijken. Ook prikken wij een evaluatiemoment rond 1 juli. De niet uitgegeven contributiegelden, worden niet toegevoegd aan de reserves, maar zullen later aan clubactiviteiten worden uitgegeven. Ideeën van de leden omtrent deze besteding zijn welkom op de mail via [email protected]

Met sportieve groet,
Onderwatersport Vereniging Haarlem

Het bestuur.
[email protected]